Edith Vonk

De ander en het andere ontmoeten

Wie ik ben

 

Mijn naam is Edith Vonk (1966) en ben trainer, coach en haptotherapeut. In 2008 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf; Edith Vonk Training & Coaching. Eerder werkte ik als verpleegkundige, als trainer en coach bij een grote organisatie in de gezondheidszorg en als docent en mentor in het beroepsonderwijs. Ik richt me op begeleiding bij veranderingsprocessen zowel in organisaties, teams als individueel.

 

In mijn professioneel- en persoonlijk leven is het leren omgaan met veranderingen een belangrijke thema. Veranderingen die onlosmakelijk met het leven verbonden zijn. Tijdens mijn loopbaan heeft het omgaan met veranderingen op de werkvloer; bezuinigingen, fusies, reorganisaties, de toenemende bureaucratie, een grote rol gespeeld. In mijn persoonlijk leven door het moederschap en omgaan met verlies.

 

Ik heb ervaren dat met het omgaan met veranderingen, er een groot beroep wordt gedaan op mensen en organisaties. Wat gisteren bedacht is, kan morgen achterhaald blijken. Hoe is dat bij te houden? Nog sneller plannen maken? Nog meer procedures? Nog harder werken?

 

Dat is simpelweg niet vol te houden. De wereld is veel minder maakbaar en beheersbaar dan we geneigd zijn te denken. Het is de kunst om naast processen en procedures oog te hebben voor de menselijke maat. Het belangrijkste kapitaal in organisaties bestaat uit de mensen die er werken. Mijn bijdrage is er op gericht om de wijsheid en kennis van mensen aan te spreken. Door met jou, je team of organisatie stil te staan bij vragen als; waar doen we het voor en voor wie? En vervolgens aandacht te besteden aan wat je doet, hoe je dat doet of het anders kan. Mogelijk met meer zin en plezier.

Edith Vonk Training & Coaching | De Kleine Campus, Lokaal 1.1. | Statenlaan 8 | 6828 WE Arnhem | info@edithvonk.nl | telefoon 06 - 405 496 94

COPYRIGHT © 2019 EDITH VONK TRAINING & COACHING  |  PRIVACYVERKLARING  | WEBDESIGN: MARC VERBURG