Voel je Vrij Dag

 

Een informele dag per kwartaal om met en van elkaar te leren

 

Hoe het begon

Vanuit  onze behoefte om met anderen een vrije ruimte te hebben om te kunnen leren en uitproberen, organiseren we VOEL JE VRIJ DAGEN. Een soort leerlab(oratorium).  Een speelveld waar ideeën, aanpak, methoden, zienswijzen  met elkaar worden uitgeprobeerd en verkend. Waar ieder waarde toevoegt vanuit eigen invalshoek.

 

Wie wij zijn

Samen met Yvonne van Elferen (www.yvonnevanelferen.nl) deel ik onze werkruimte in De Kleine Campus. Daarnaast delen we een passie voor  leren en ontwikkelen. Dat is de kern van wat we doen. Ons raakvlak is dat we een bijdrage willen leveren aan individuele groei en duurzame organisatie-ontwikkeling.

 

Wat ons beweegt

 Leren en ontwikkelen doe je niet alleen. Dat is een sociaal gebeuren en daarbij zijn we graag in goed gezelschap. Het is onze overtuiging dat je in samenwerking komt tot de beste oplossingen. Te beginnen bij onszelf, hoe wij onze benaderingswijzen blijven vernieuwen.

 

Dit is de basis voor het organiseren van de VOEL JE VRIJ DAG: een lerende omgeving met ruimte voor kruisbestuiving en cocreatie. Wees welkom om je te laten inspireren, motiveren, raken en te proberen.

 

Voor wie

Voor jou; als het onderwerp je interesse heeft en je met anderen wilt uitwisselen.

 

Thema's

Divers, ingegeven door behoefte en interesse  of een directe aanleiding uit de actualiteit.

Borrelt er een idee,  heb je een suggestie, een vraag, of wil je een bijdrage leveren;  laat het ons weten.

 

 

Kijk voor de planning in de agenda

 

Edith Vonk Training & Coaching | De Kleine Campus, Lokaal 1.1. | Statenlaan 8 | 6828 WE Arnhem | info@edithvonk.nl | telefoon 06 - 405 496 94

COPYRIGHT © 2019 EDITH VONK TRAINING & COACHING  |  PRIVACYVERKLARING  | WEBDESIGN: MARC VERBURG