Coaching

 

Waarom kom je in bepaalde situaties terecht? Waarom 'klap je dicht', vinden anderen je lastig maar jijzelf niet, heb je een gevoel van ongelijkwaardigheid ten opzichte van collega's, raak je overwerkt, heb je moeite met perfectionisme of... vul zelf maar aan. Misschien ben je op zoek naar (tijdelijk) een klankbord en reflectie op je eigen functioneren?

 

Als je op bepaalde punten vastloopt in je professionele en/of persoonlijke leven en bereid bent naar jezelf te kijken, kan individuele coaching veel voor je betekenen. Een coachtraject is een unieke manier om in de spiegel te kijken. Het is een effectieve manier van zelfreflectie die jouw zelfkennis vergroot. Je verfrist jouw zicht op persoonlijke ideeën, overtuigingen, drijfveren en je doen en laten. Coaching stimuleert je persoonlijke en professionele groei.

 

De opzet

Coaching begint met een coachvraag. Om deze voor jezelf te formuleren, is het mogelijk een kosteloos intakegesprek te hebben. Als je daar prijs op stelt, kan ook de opdrachtgever (je leidinggevende of HR-manager) daarbij aanwezig zijn. Uiteraard zijn de coachgesprekken vertrouwelijk. Eventueel maken we afspraken over terugkoppeling naar de opdrachtgever.

De duur van het traject is afhankelijk van jouw wensen en doelen. Gemiddeld bestaat een traject uit een serie van vijf gesprekken.

Iets voor jou?

Herken jij je in een van de genoemde onderwerpen en wil je verkennen of coaching iets voor je is? Maak dan een vrijblijvende afspraak om wederzijds kennis te maken.

Edith Vonk Training & Coaching | De Kleine Campus, Lokaal 1.1. | Statenlaan 8 | 6828 WE Arnhem | info@edithvonk.nl | telefoon 06 - 405 496 94

COPYRIGHT © 2019 EDITH VONK TRAINING & COACHING  |  PRIVACYVERKLARING  | WEBDESIGN: MARC VERBURG